Testissä Kylie Cosmeticsin kulmatuotteet | Kybrows by Kylie Cosmetics

Gingerbiscuit-kauneusblogi on muuttanut Lily.fi -portaaliin. Pääset uuteen blogiin tästä!  
 
Kylie teki sen taas; nimittäin hän julkaisi uudet kulmatuotteet, jotka myytiin heti loppuun. Tämä tuntuu olevan Kylien kohdalla melkein poikkeuksetta normaalia, että tuotteet myydään heti loppuun - niin vahva on Kylien henkilöbrändi. Minun piti uusia kulmatuotteet, joten päätin tilata Kylien Kybrow -tuotteet kokeiltavaksi. Tuotteista sai vielä kivat 20% alennusta, joten nyt oli hyvä sauma testata näitä!

Tilasin kaikki värilliset kulmatuotteet sävyssä Medium Brown. Isommat Kybrow Kitit kerkesivät loppua ennen kuin tilasin, joten ostoskoriini päätyivät Brow Duo Kit (sis. kulmakynä + kulmageeli), kulmasivellin, vaalea korostussävy ja kulmaväri pomade. Hintaa alennuksen kanssa koko setille tuli noin 50$ + Suomen päässä ALV-maksu 24%. En pitänyt tätä itse pahana, kun miettii mitä tuolla rahalla sain! Olen nyt testaillut tuotteita kahden viikon ajan ja saanut hyvän käsityksen siitä, millaisia ne ovat. Alta löydät tuotteiden esittelyn ja minun käyttökokemukseni. 

Kylie Cosmetics kulmatuotteet

Medium Brown | Brow Pomade by Kylie Cosmetics
Tykkään itse käyttää pomade-tuotteista kulmien muotoilussa. Olen kokeillut useita erilaisia pomadeja ja mulle on muodostunut aika selkeä käsitys siitä, millaisista tuotteista tykkään. Kylien Brow Pomade sävyssä Medium Brown (lämmin suklaan sävy) on juuri sopivat sävy sellaiselle, joka haluaa kulmiensa sävyn olevan lämpimä ja tummahko. Mulla on luonnostaan tummat kulmat, mutta sävyltään ne ovat viileähköt. Tästä syystä olen suosinut lämpimiä kulmasävyjä tuomaan tasapainoa kulmiin, sillä hiusteni sävy on kuitenkin lämmin. Kylien kulmapomade on koostumukseltaan sopivan pehmeä, helposti leviävä ja todella pigmenttinen. Tuotetta on helppo kerrostaa ja tällä Medium Brown -sävyllä saa halutessaan vaaleammat kulmat tai todella tummat. Kestävyydeltään tuote on superhyvä, sillä kulmat säilyvät freesinä koko päivän. Olin positiivisesti yllättynyt tästä tuotteesta ja tykästyin siihen heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen!

Kylie Cosmetics Kybrow Pomade

Medium Brown Brow Duo Kit by Kylie Cosmetics
Brow Duo Kit sisältää kirkkaan kulmakarvageelin sekä kulmakynän. Geelillä sanotaan olevan erittäin hyvä pitävyys ja se asettaa kulmat paikalleen kulmien muotoilun viimeisenä steppinä. Minun kulmakarvat sojottavat yleensä vähän sinne ja tänne, enkä olekaan löytänyt yhtään kulmageeliä, jolla saisin harjattua karvat esimerkiksi ylöspäin. Ennen tätä käytin Anastasian kulmageeliä, mutta en saanut silläkään muotoiltua kulmakarvoja aivan kokonaan. Sama kohtalo oli tämän Kylien kulmageelin kanssa; geeli siistii kulmakarvoja kyllä tosi paljon, mutta silti joukkoon jää aina muutamia, jotka eivät vain suostu asettumaan. Kylien kulmageeli muistuttaa tosi paljon Anastasian kirkasta kulmageeliä, joka on tosi tykätty. Käytän kulmageeliä päivittäin ja olen tykännyt tästä Kylien geelistä, vaikka kaikki kulmakarvani eivät menekään siistiin riviin. Tästä ei jää kulmiin mitään geeliklönttejä, vaan geeli sulautuu kulmiin hyvin. Olen niin tottunut siihen, etten usko edes löytyvän sellaista geeliä, mikä näihin tehoaisi täysin!

Kylie Cosmetics Brow Gel -kulmageeli

Toinen tuote tässä setissä oli erittäin pienikärkinen kulmakynä. Itse käytän kulmakynää ainoastaan kulman alkuosaan ja siksi suosin todella teräväkärkisiä kyniä. Kylien kulmakynässä on pieni kärki tarkan jäljen tekemiseen ja toisessa päässä harjaosa. Yllätyin siitä, että kynää sai painaa reippaalla kädellä. Tämä sopii minulle hyvin, sillä mulla on useamman kerran sattunut pehmeällä kynällä lipsahtamaan käsi ja väriä on tullut enemmän kuin olisin halunnut. Sanoisin siis, että Kylien kulmakynä on koostumukseltaan kuivahko.


Kylie Cosmetics kulmakynä

Kylie Cosmetics kulmakynän kärki

Light Matte | Brow Highlight by Kylie Cosmetics
Mulla ei ole pitkään aikaan ollut mattaista korostuskynää muotoilemaan kulmaa! Tilasin Kylien mattaisen korostuskynän sävyssä Light Matte. Tässä on mukavan pehmeä koostumus ja se todella muuttaa ja siistii kulmien ulkonäköä. Olen jo jonkin aikaa käyttänyt peitevoidetta tähän tarkoitukseen, mutta kyllä tällainen kynä on ehdottomasti helpompi tapa muotoilla kulmaa. Light Matte on vaalein sävy, joka Kyliella oli ja uskonkin, että tämä on tosi monelle hyvä sävy. Ei olisi haitannut, vaikka mulle olisi sävy ollut vielä vaaleampi - tämäkin sävy kuitenkin käy, sillä se on tummuusasteeltaan samansävyinen kuin oma ihoni. Korostussävy levittyy helposti, mutta huomasin, että on hyvä tehdä yksi kulma kerrallaan, jota tuote ei kerkeä kuivahtaa iholle. Tarkkuuden lisäämiseksi tässä on vielä teroitin toisessa päässä, joten kärki pysyy tarvittaessa koko ajan terävänä.

Kulmien korostuskynä

Kybrow Brow Brush  | Kylie Cosmetics
Yksi kulmienmuotoiluun liittyvä tuote, joka minulta puuttui, oli teräväkärkinen kulmakarvasivellin. Kylien kaksipäinen kulmasivellin näytti juuri sellaiselta, jota olin etsinyt ja olenkin ollut supertyytyväinen tähän siveltimeen! Viistopäisellä siveltimellä saa todella tarkkaa jälkeä aikaiseksi ja toisessa päässä oleva harjaosa on paljon parempi kuin tuo kulmakynässä oleva harja. Tämän siveltimen harja nimittäin on paljon napakampi ja sillä saa kulmat nopeasti järjestykseen. Käytän viistopäistä sivellintä pomadevärin levittämiseen ja harjaosalla saa häivytettyä pomadea oman makunsa mukaan. Tämä sivellin on niin ohutkärkinen, että tällä saisi tehtyä myös yksittäisiä karvanvetoja pomaden kanssa. 


Olen todella tyytyväinen Kylien kulmatuotteisiin. Olin lähtökohtaisesti hieman skeptinen näitä kohtaan, mutta kyllä Kylie Cosmetics osaa meikkituotteet selvästi tehdä! Nämä eivät kyllä kalpene suosituimpien kulmatuotteiden rinnalla, vaan pystyvät vähintään samaan ellei parempaan. Ja lisäksi ulkonäkö näissä on tosi suloinen, tykkään tämän tuotemerkin ulkoasuista yleensäkin!

Onko sinulla jotain suosikkimerkkiä kulmatuotteiden osalta? 

Kylie Cosmetics kulmatuotteilla tehdyt kulmat

4 kommenttia

 1. Kylien tuotteista ei ole mitään hajua mutta sulla on aina kadehtittavan_ihanat_kulmakarvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Mulla on muutama vuosi sitten ollu aika kehnot kulmat, mutta microblading on antanu kyllä hyvän pohjan ja nyt ne saa meikattua paljon kivemmin. :)

   Poista
 2. Toistan Charming Nailsiä: Sulla on todellakin täydelliset kulmat! :) En tiennyt, että niihin on tehty microblading! Missä oot laitattanut ja milloin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on niin kehu, koska mulla on ollu aina tosi huonot kulmat! Annika Kakko (Kakko Brows) pelasti minun kulmat aivan totaalisesti, oon supertyytyväinen <3

   Poista