Edulliset kasvonaamiot | Revolution Skin x Jake-Jamie

Syötävän hyvännäköinen ja -tuoksuinen kasvonaamio alle 10 euron hintaan? Edullisista tuotteistaan tunnettu Revolution Beauty (monelle tuttu "Makeup Revolution") on julkaissut ihonhoidon tuotesarjan Revolution Skincare. Revolution on siis edullinen brittiläinen sarja, joka on tosiaan monelle tuttu heidän meikkituotteidensa kautta. He myös tunnetusti valmistavat dupe eli kopiotuotteita tunnetuista isoista brändeistä ja heidän tuotteistaan. Tätä meikkisarjaa myydään Suomessa mm. Prismoissa ja hinta-laatusuhde on monen kuluttajan mieleen. Revolution on myös 100% cruelty free eikä tuotteita ole testattu eläimillä.

Revolution on yhteistyössä brittiläisen kauneusbloggaaja Jake-Jamien kanssa lanseerannut kolme erilaista kasvonaamiota, joista onnistuin nappaamaan kaksi itselleni kokeiluun. Toinen ihanan kesäiseltä ja raikkaalta näyttävä vesimeloninaamio ja toinen kirkastava mango-chia-kookosnaamio. Nämä kasvonaamiot maksavat n. 9€/kpl, joten ne ovat edullisia moniin kasvonaamioihin verrattuna. Tilasin omani Revolution Beautyn omilta verkkosivuilta ja heiltä postimaksu Suomeen oli ainoastaan 3,95€. Koin, että turvallinen tapa lähestyä brändin ihonhoitotuotteita on juuri tällaiset harvakseltaan käytettävät kasvonaamiot, sillä kyseessä on kuitenkin meikkituotteilla pinnalle ponnistanut yritys.

Revolution Skin x Jake-Jamie Face Masks

Radiant Glow Face Mask 
Kirkastava maski sisältää kookosta, mangoa ja chian siemeniä. Tuoksu on aivan mieletön ja naamio on pakattu 50 ml kokoiseen lasipurkkiin eli melko hyvänkokoinen tuote. Kasvonaamio sisältää luontaisesti kuorivia ainesosia ja kirkastamisen lisäksi sen luvataan myös kosteuttavan ihoa. Koostumus on tosi paksu, mutta levittyy helposti kasvoille spaattelin avulla. Maski levitetään kuivalle, puhtaalle iholle välttäen silmänympärysaluetta. Naamion annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia, jonka jälkeen se huuhdellaan lämpimällä vedellä hierovin liikkein. Vaikuttaessaan naamio muuttui hieman punertavaksi ja ensin luulinkin, että se oli ihoni, joka maskin alta kuulsi punaisena. Onneksi se oli vain itse maski! Iho tuntui puhdistamisen jälkeen pehmeältä ja kosteutetulta. 

Feed your face -kasvonaamio

Kookos, mango ja chia -naamio



Watermelon Hydrating Face Mask 
Ihoa kosteuttava ja hellivä kasvonaamio sisältää vesimeloniuutteen lisäksi kiivin siemeniä, jotka näkyvätkin ihanan hyytelömäisestä ja kirkkaan punaisesta kasvonaamiosta. Tämä maski on todella nimensä veroinen, sillä kosteuttava ja ravitseva tunne välittyy iholle heti, kun tuotetta lisää kasvoille. Tuoksu on myös ihan superherkullinen tässäkin, vaikkakin melko vahva. Tuoksu on kuitenkin huomattavasti vahvempi itse purkissa ja se hieman hälvenee, kun naamion levittää kasvoille. Kasvonaamio levittyy kasvoille geelimäisen helposti, mutta tuote on venyvää ja onnistuinkin sotkemaan tätä vähän sinne sun tänne! Mulle tuli heti sellainen olo, että tämä on kesällä varmaan aivan ihana kasvoille, varsinkin kuuman kesäpäivän jälkeen, vaikkapa hieman viileänä! Tämä kasvonaamio laitetaan myös kuivalle, puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia. Tuntuu, että olisin voinut pitää tätä pidempäänkin, niin ihanan tunteen tämä sai kasvoille. Iholle jäi todella ravittu ja pehmeä fiilis kasvojenpesun jälkeen.

Jake-Jamie - Watermelon mask

Vesimelonikasvonaamio kiivin siemenillä

Feed your face



Kaiken kaikkiaan maskeista jäi positiivinen tunne, mutta punainen vesimeloninaamio nousi kyllä suosiksi, todellinen kesätuote! Hajusteherkille ei sovellu kumpikaan näistä maskeista, mutta oma melko herkkä nenäni kuitenkin pystyi käyttämään näitä ilman migreeniä. En tiedä, onko näitä tulossa Suomeen, mutta postikulut eivät tosiaan olleet kalliit, vaikka tuotteet tilasi Revolutionin omilta sivuilta suoraan Briteistä. Tulleja tai muita lisäkustannuksia ei myöskään tule päälle. Jos etsit kesäksi ihanaa after sun -kasvonaamiota, niin suosittelen kyllä kokeilemaan vesimeloninaamiota! 🍉

13 kommenttia

  1. Nämä on kyllä todella nättejä jo pelkästään purkissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Jossakin lukikin, että ”Instagram face masks” :)

      Poista
  2. Millä tekosyyllä mä voin tilata nämä itselleni? 😭 nimimerkillä omistan liikaa kasvonaamioita

    Ps. Miten voit näyttää noin kauniilta kasvonaamio naamalla? 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! 😍 Aina löytyy joku hyvä tekosyy, kun on kyse ihonhoidosta ;) Odotan innolla tuon vesimeloninaamion käyttöä kesällä, se on just loistava sellaisen kuuman kesäpäivän päätteeksi!

      Poista
  3. Näistä kumpaakin (etenkin vesimelonia) olen himoinnut, sillä ne näyttävät ja kuulostavat niin ihanilta! :) tosi kiva postaus, joka tosin lisäsi ostohimoa, kun tuo vesimeloninaamio kuulostaa aivan täydelliseltä kesää ajatellen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Nämä on kyllä syötävän suloisia naamioita :)

      Poista
  4. Ääää miten ihanan näköisiä ja herrrrkullisen kuuloisia naamioita!

    VastaaPoista
  5. EI vitsi, pakko saada! Vesimeloni tuotteet on mun heikkous niin kosmetiikassa kuin syötävässäkin muodossa. Pitänee laittaa omaa purkkia tilauksee :D

    VastaaPoista
  6. Siis mä olen myös katsellut näitä Revolutionin instassa, näyttävät kieltämättä aika herkullisilta :D Vesimeloninaamion voisin hyvin ostaa testiin, kuulostaa lupaavalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vesimeloninaamio oli kyllä positiivinen yllättäjä! Tuntuu yhtä kivalta, miltä näyttää <3

      Poista
  7. Nämä kuulostaa ja näyttää niiiin herkulliselta!

    VastaaPoista