Vuoden 2018 kosmetiikkatuotteiden TOP 5!

Oli aika palata hieman ajassa taaksepäin viime vuoteen ja miettiä, että mitkä tuotteet nousivat minun omiksi suosikeikseni. Valitsin tähän vain viisi tuotetta, sillä hyviä tuotteita oli viime vuonna niin paljon, että lista olisi ollut pitkä! Tässä siis minun Top 5 kosmetiikkani viime vuodelta satunnaisessa järjestyksessä 😊 *postaus sisältää affiliate-linkkejä!



Vuonna 2018 mulla oli käytössä kaksi aivan super hyvää meikkivoidetta; Estee Lauder Double Wear Stay-In-Place* tai L.A. Girl PRO.Matte HD Longwear Foundation*. Mulla meni jokin hetki vertaillessa ja miettiessä, että kumman näistä valitsisin ja päädyin siihen, että haluan ainakin mainita molemmat. Ykkössijan näistä kahdesta annan kuitenkin L.A. Girlille, koska siinä vain on käsittämättömän hyvä hinta-laatusuhde ja mielestäni se vetää vertoja Double Wearille. Tässä on hyvä peittävyys, se levittyy helposti ja lopputulos on mattainen. Ja hinta on oikeasti huokea. En voi muuta kuin suositella tätä niille, jotka haluavat mattaisen lopputuloksen meikkivoiteen osalta ja eivät halua maksaa siitä kovin montaa kymppiä. Olen kirjoittanut tästä meikkivoiteesta oman postauksen, jonka löydät tästä!

L.A. Girl - PRO.matte foundation


Edellisen vuoden suosikkilistaani olin  valinnut Kat Von D:een nestemäisen Tattoo Liner -eyelinerin. Tämä on mielestäni vieläkin äärettömän hyvä tuote, mutta sen saaminen Suomeen ei ole yksinkertaista eikä kovin edullistakaan. Kyllästyin toimittamaan näitä aina jonku mukana ulkomailta, joten päätin etsiä tälle korvaavaan tuotteen. Se löytyi yllätävän läheltä ja helposti! Nimittäin Nyxin Epic Ink Liner*, joka on mielestäni vähintään yhtä hyvä kuin Tattoo Liner ellei jopa parempi. Lisäksi Nyxille tuttuun tapaan hinta ei päätä huimaa. Tämä kiilasi ehdottomasti eyelinereista kärkeen ja kokeilemisen arvoinen tuote kaikille, jotka haluavat tarkan ja terävän rajauksen!

NYX Professional makeup - Epic Ink Liner


Ihonhoitoon liittyvä huipputuote, jonka nappasin kesälomareissultani Nizzasta, on Tony Molyn " Egg pore blackhead steam balm"* -mustapäitä ja epäpuhtauksia puhdistava kasvonaamio. Tämä on sellainen tuote, jonka käytön jälkeen eron huomaa. Kuorii, siloittaa, puhdistaa ja hoitaa; mitä muuta voi ihonhoitotuotteelta toivoa? Plussaa vielä ylisöpöstä pakkauksesta, vaikka tämä kyllä mahtuisi huomattavasti paljon pienempääkin pakettiin. 😏 Kirjoitin syksyllä tästä söpöliinistä postauksen, josta näet enemmän tietoa tuotteesta!

TONYMOLY Egg Pore Blackhead Steam Balm


Vuoden luomiväripaletin kohdalla päädyin Kylie Cosmeticsin Chill Baby -luomiväripalettiin, sillä olen rakastanut sitä suuresti heti siitä asti, kun sen sain ja käyttänyt sitä lähes päivittäin. Vaikka kyseessä olikin loppuvuoden sesonkituote, niin se nousi mun lemppariksi kyllä välittömästi. Minua seuranneet ovat nähneet, että tämän rinnalla kisaili monta muutakin hyvää luomiväripalettia, mutta jotain erityistä tässä kuitenkin oli. Chill Babysta voit lukea lisää täältä ja yksi meikkikin on erikseen postattu ja kuvattu, sen löydän tämän linkin takaa: Mrs. Claus.

Kylie Cosmetics - Chill Baby


Viimeinen tuote, jonka valitsin Top 5:een on Mossan Skin Solutions Blemish Control -mustaherukkakasvovesi*. Olen käyttänyt tätä läpi koko vuoden jo useamman purkin verran ja mielestäni tämä on paras kasvovesi mulle. Tämä sopii juuri minun ihotyypilleni, joka on hieman epätasapainossa, kuiva mutta rasvainen sekaiho, johon epäpuhtauksia kertyy melko helposti. Mielestäni ihoni ei ole koskaan ollut paremmassa kunnossa kuin mitä se nyt on ollut lukuunottamatta hormonaalisia vaiheita. Mossalla tuotemerkkinä on hinta-laatusuhde kohdallaan ja olen tykännyt todella monista heidän tuotteistaan. Tästä ihanalle tuoksuvasta kasvovedestä löydät postauksen tästä!

Mossa Skin Solutions - Blemish Control -kasvovesi


Tässä oli tiukan karsinnan jälkeen minun Top 5 -valinnat. Nämä olivat kuitenkin ne ykköstuotteet mulle, kun lähdin katselemaan vuotta taaksepäin. Sattuuko näistä jokin tuote olemaan myös sinun lempparisi?

P.S. TONYMOLY -sarjasta löytyy myös toinen söpö kananmunan näköinen tuote, jonka ihana Charlotta oli valinnut yhdeksi vuoden parhaaksi meikkituotteeksi. Käy kurkkaamassa hänen postauksestaan, mistä tuotteesta on kyse! 💋

6 kommenttia

  1. Kylien luomiväripaletti on kyllä ihana! :) ei ihan lemppariksi päätynyt, mutta kärjessä kuitenkin. Ja Tony Molyn tuotteet on aina niin ihanissa pakkauksissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla et sieki tykkäsit siitä paletista! Ja nuo TonyMolyn pakkaukset kyllä erottuu edukseen muista :)

      Poista
  2. Tattoo Liner on hyvä mutta NYXin versio halvempi ja ehkä mukavampi käyttää. L.A.Girl mattameikkivoide täälläkin käytössä ja tykkään oikein paljon :O)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä linerista! Tuo meikkivoide on kyllä ihan älyttömän hyvä tuohon hintaan, ei voi ku kehua :)

      Poista
  3. Mielenkiintoisia tuotteita! Toi L.A. Girlin meikkivoide kuulostaa lupaavalta. Mossan kasvoveden laitoin kyllä itelle nyt kokeilulistalle, koska munkin ihossa on rasvaisuutta sekä kuivuutta. Ja Mossan tuotteet on ollut tosi hyviä - ne mitä oon kokeillut. :)

    x Charlotta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla tuota Mossan kasvovettä, tasapainottaa ihoa kivasti :) ja L.A. Girl on myös rasvoittuvan ihon ystävä! :D

      Poista